Dr Dropin bruker nøkkelfri adgangskontroll for å gjøre legenes liv enklere

Eirik ble med oss for å fortelle mer om hvorfor Dr Dropin valgte å bruke Defigos nøkkelfri adgangskontrollsystem på deres klinikker.

Eirik Sæves er co-founder og daglig leder i Dr Dropin. Dr Dropin er en privat helsetjeneste som tilbyr legetjenester over hele Norge og har 120 profesjonelle helsepersonell ansatt i sine klinikker.

I 2020 implementerte Dr. Dropin Defigos kontrollboks for nøkkelfri adgang på sine klinikker, som gir deres helsepersonell enkel tilgang til sine klinikker. Eirik ble med oss for å fortelle mer om hvorfor Dr. Dropin valgte å bruke Defigos nøkkelfri adgangskontrollsystem på deres klinikker.

"I Dr Dropin jobber vi for å gjøre helsetjenester mer tilgjengelig og tilby det til en fast og fornuftig pris. Vi startet tilbake i 2017, med å tilby allmenn legetjenester.

Pasientene har vært utrolig fornøyd med det vi har levert.

Vi har stadig vokst og bygget flere klinikker, både i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

De siste årene har vi lansert flere helsetjenester. I dag har vi hudleger, gynekologer, barneleger, psykologer, fysioterapauter og kiropraktorer som er det jeg jobber mest med.

Vi startet å bruke Defigo i 2020 og etter det så har vi tatt det i bruk på alle de nye klinikkene.

Før vi tok i bruk Defigo, så hadde vi ett adgangsystem til klinikkene våres som gikk ut på å bruke fysiske nøkler og nøkkelbrikker. Det ga oss en del utfordringer i hverdagen fordi vi har mange leger og flere av de jobber ofte på ulike klinikker i løpet av en måned.

Det kan være en uke på Majorstuen, en uke på Bislett og en uke på Ensjø.

Det gjorde det veldig vanskelig administrativt å alltid sikre at legene hadde nøkler og nøkkelbrikker til klinikkene de skulle til. De resulterte i noen uheldige situasjoner hvor lege og pasient sto utenfor klokken 8 på morgenen og lege ikke hadde kommet seg inn i klinikken og heller måtte si hei til pasienten utenfor døren og det er ikke en god pasientopplevelse så da måtte vi gjøre endringer.

Vi skjønte at vi trengte en digital og enkel løsning for å komme inn og ut av klinikkene.  Da hadde vi gjennom Askeladden og Co som har vært med å starte Dr Dropin erfaring med bruk av Defigo. Fordi de allerede hadde tatt dette i bruk på administrasjonskontoret sitt.

Tilbakemeldingene derfra var veldig positive, og vi forhørte oss med andre kunder av Defigo, og det var tommel opp. Så da var Defigo et opplagt valg for oss i Dr Dropin.

I hverdagen fungerer Defigo for oss slik at legene har en Defigo app på sin telefon. Når de kommer utenfor klinikken om morgenen og skal åpne, så tar de opp appen og trykker på et ikon der og så åpner døren seg inntil klinikken.

Det fungerer veldig sømløst og fint er en veldig god løsning for oss, i og med att vi har 60-70 leger og i tillegg annet helsepersonell med hudleger, psykologer og gynekologer som også jobber i disse klinikkene. Flere av legene og de andre jobber i flere ulike klinikker i løpet av en uke. Så det å skulle ha en fysisk nøkkel, at alle skulle ha en fysisk nøkkel til alle klinikkene det hadde aldri fungert.

Så derfor er Defigo en veldig fin løsning for oss hvor legene har tilgang til de klinikkene de jobber. Vi bruker lite tid på Defigo i hverdagen fordi det fungerer veldig fint.

Vi har et serviceteam som har en onboarding rutine der nye leger og helsepersonell blir lagt til i Defigo appen når de starter. Etter det så bruker helsepersonellet appen til å låse seg inn og ut av klinikker og det fungerer veldig bra.

Min favoritt funksjon med Defigo er at jeg fra hvor som helst i verden kan ta opp appen og åpne døren i en legeklinikken. Her forleden dag, så hadde jeg noen som skulle levere en behandlingsbenk til klinikken på Majorstuen. De kom ikke før på kvelden, når jeg lå hjemme på sofaen.

Dette var folk jeg stolte på, så jeg kunne da ta frem appen og trykke på 'åpne døren' og disse to guttene kunne da bære inn denne behandlingsbenken inn i klinikken sånn at kontoret var klar til bruk dagen etter med ny behandlingsbenk.

Hadde dette vært for 2 år siden så måtte jeg satt meg i bilen og kjørt bort for å åpne klinikken.

Vår erfaring med Defigo er at det fungerer, det er lite nedetid og så er det et serviceteam som er veldig imøtekommende og alltid tilgjengelig de gangene det er behov for det."

Ta kontakt med vårt salgsteam for å lære mer om adgangskontroll med Defigo.

Innholdsfortegnelse

Eksperter på adgangskontroll

Dykk ned i de nyeste trendene, dra nytte av ekspertanalyser, delta i relevante webinarer med bransjeledere, og oppdag banebrytende teknologier. Alt samlet ett sted for deg som ønsker å følge med på trender i teknologi og eiendom.