Defigo utviderer produktporteføljen med Defigo Smart Reader

Defigo, et ledende norsk teknologiselskap, best kjent for digitalt brukervennlig adgangssystem, kunngjorde i dag lanseringen av Defigo Smart Reader som nytt tillegg i produktporteføljen.

Oslo, 16. januar 2024

Med mer enn 35 000 daglige brukere i Skandinavia, Tyskland og USA, har Defigos adgangssystem digitalisert og forenklet adgang og administrasjon av adgang. Med Defigo Smart Reader som det siste tilskuddet til produktporteføljen, kan Defigo nå tilby sømløs adgang i hele bygget ved bruk av mobilapp og/eller RFID nøkkelbrikke.

"Smart Reader er et svar på tilbakemeldinger fra kundene våre som setter stor pris på hvor enkelt det er å kunne åpne døren til bygget med Defigo appen. Å forenkle våre brukeres daglige liv er en viktig del av selskapets visjon, og med Smart Reader kan vi tilby et helintegrert system for å ta i mot besøk, administrere adgang og åpne dører i hele bygget," sier Defigo CEO, Hildur Smaradottir.

Smart Reader er ikke bare et gjennombrudd for kunder og leietakere, men også for eiendomsforvaltere. Integrasjonen med Defigos nettbaserte administrasjonsportal muliggjør enkel adgangsstyring, og fjerner bryet og kostnaden med å distribuere fysiske nøkler. Samtidig forbedres sikkerheten ved at endringer og oppdateringer i adgang til bygget skjer i sanntid. Defigo Smart Reader er et kostnadseffektivt, integrert alternativ til tradisjonelle RFID lesere aom gir kundene en smart alt-i-ett-løsning.

Hildur utdyper, "Med smart leseren kan adgang administreres i sanntid via Defigo sin administrasjonsportal. Formålet med å integrere smart RFID leser inn i Defigo systemetet er å gjøre livet enklere for kunder, eiendomsforvaltere, bygningsadministratører og leietakere."

Smart Reader er tilgjengelig for kjøp fra og med i dag. Kontakt sales@getdefigo.com for mer informasjon og uforpliktende tilbud.

Defigo er en komplett løsning for adgangskontroll: Stor-Oslo Eiendom, Mustad Eiendom, Promenaden Management og flere andre eiendomsselskaper i Norge bruker Defigo for å digitalisere sine bygg.

Innholdsfortegnelse

Eksperter på adgangskontroll

Dykk ned i de nyeste trendene, dra nytte av ekspertanalyser, delta i relevante webinarer med bransjeledere, og oppdag banebrytende teknologier. Alt samlet ett sted for deg som ønsker å følge med på trender i teknologi og eiendom.