Defigo har blitt enda mer fleksibelt: Vi introduserer muligheten for å lease adgangsløsningen vår

For å imøtekomme etterspørsel tilbyr vi våre kunder nå muligheten for å lease Defigo adgangsløsningen.

For å imøtekomme etterspørsel tilbyr vi våre kunder nå muligheten for å lease Defigo adgangsløsningen. Dette innebærer at du kan nå kan få helt ny Defigo porttelefon, samt tilgang til Defigo Webadmin, mobil appen/digitale nøkler, service og support, alt inkludert i en enkel og forutsigbar leasing avtale. I krevende tider er det leverandørenes ansvar å imøtekomme nye behov hos kundene med løsninger og alternativer som fungerer for dem. Dette er nettopp det Defigo gjør nå.

Digital adgang og bedre brukerreise i bygget er en enkel måte å gjøre eiendommen mer attraktiv for nåværende og fremtidige leietakere. For eiendomsbesittere som ønsker å gi bygget et løft, men som også er kostnadsbevisste, er leasing et ut merket alternativ. Med lav etableringskostnad og faste, forutsigbare betalinger delt over fem år, er leasing et enkelt og attraktivt alternativ som kan integreres i felleskostnadene. Dermed får de som driver med eiendom mulighet til å gi sine leietakere det beste innen adgangsteknologi, samtidig som de oppnår operasjonell fleksibilitet og økonomisk effektivitet.

Er du interessert i å lease Defigo? Ta kontakt med salgsteamet vårt for et skreddersydd tilbud for din eiendom og dine leietakere.

Innholdsfortegnelse

Eksperter på adgangskontroll

Dykk ned i de nyeste trendene, dra nytte av ekspertanalyser, delta i relevante webinarer med bransjeledere, og oppdag banebrytende teknologier. Alt samlet ett sted for deg som ønsker å følge med på trender i teknologi og eiendom.