Fem ledende eiendomsselskaper blir med i Defigos Advisory Board

Les mer om vår nye Advisory Board

Entra, Hoegh Eiendom, Mustad Eiendom, Malling & Co, og Smedvig, er blant de største eiendomsutviklings- og forvaltningsselskapene i Norge, som kjennetegnes med at de er opptatt av digitalisering og en sømløs kundereise. Selskapene benytter i dag Defigo porttelefon med adgangskontroll på flere av sine bygg, og for å kunne påvirke utviklingen av helhetlige bransjeløsninger, har de valgt å bli med i Defigos nyopprettede Advisory Board. Samlet forvalter og/eller eier selskapene en betydelig portefølje, og de bringer vesentlig erfaring og kompetanse, som gir Defigo verdifull innsikt for å lykkes med sine ambisjoner og strategi.

 

Mathias Hjelseth, Country Manager Norge i Defigo, står i spissen for initiativet. Han understreker betydningen av å være i forkant av teknologiutviklingen i bransjen.


"Vi i Defigo ønsker å jobbe tett med kundene våre, slik at vi kan bidra til å utvikle helhetlige og sømløse løsninger. Ved å samle bransjeledere i et slikt forum får de anledning til å påvirke vår produktutviklingsstrategi, som bidrar til å løse noen av de utfordringene de står over," sier Mathias.

"Med økt innsikt fra våre kunder kan Defigo bidra til å skape helhetlige løsninger og en bedre kundereise."

Defigo og selskapene setter digitalisering, bærekraft, og tilgjengelighet for alle høyt på agendan. Samarbeidet har som ambisjon å påvirke hvordan digitale adgangskontrollsystemer er designet, implementert og utnyttet i eiendomsbransjen. Med regelmessige møter og en strukturert agenda er dette et verdifullt møtested for å dele erfaringer og få innsikt i bruk av ny teknologi. Dette gir også Defigo en unik mulighet til å videreutvikle sin løsning for å imøtekomme behovene i markedet.

Defigo har som ambisjon å sette standarden for adgangskontroll globalt, og samarbeid med kunder og partnere er helt avgjørende for å lykkes. Dette samarbeidet er et viktig steg for å skape en fremtid med helhetlige og sømløse digitale løsninger, som bransjen etterspør.

 

Les mer om representantene i Defigo Advisory Board her.

Meld deg på Defigo's nyhetsbrev for å holde deg oppdatert her.

Innholdsfortegnelse

Eksperter på adgangskontroll

Dykk ned i de nyeste trendene, dra nytte av ekspertanalyser, delta i relevante webinarer med bransjeledere, og oppdag banebrytende teknologier. Alt samlet ett sted for deg som ønsker å følge med på trender i teknologi og eiendom.