Defigo styrker fotfeste i USA med ny distribusjonsavtale

Defigo signerer logistikk- og distribusjonsavtale med Brooklyn Low Voltage Supply (BLVS) for å styrke sin posisjon i USA.

OSLO, Norge, 5/5/2022

 

Defigo, ledende leverandør innen digitale løsninger for adgangskontroll og porttelefoni for bolig- og næringsbygg, har signert en distribusjonsavtale med Brooklyn Low Voltage Supply (BLVS), distributør av sikkerhetsløsninger for eiendommer i New York-området.

BLVS blir Defigos logistikk- og distribusjonspartner i delstatene New York og California. 

Avtalen styrker Defigos fotfeste i et av de største og viktigste markedene i PropTech-verden, og åpner opp for muligheten til å levere den nøkkelfrie tjenesten til millioner av kunder i USA. Takket være denne avtalen vil flere leietakere og eiendomsforvaltere i New York-området kunne dra nytte av Defigos komplette løsning for adgangskontroll og porttelefoni.

"USA er et av de største eiendomsmarkedene i verden, med New York som proptech hovedstad", sier Hildur Smáradottir, administrerende direktør i Defigo. “Avtalen med BLVS er en viktig milepæl som åpner opp en kanal for å selge og distribuere Defigos digitale løsninger for adganskontroll og porttelefoni i USA. Vår misjon er å optimalisere brukeropplevelsen for de som bor og jobber i et bygg. Nå har vi mulighet til å levere på det i et marked med millioner av leietakere”

Defigo tilbyr en komplett skybasert løsning for adgangskontroll med en tilhørende porttelefon som har touchskjerm og video. Løsningen kan integreres med byggets eksisterende infrastruktur, slik at byggherrer og -forvaltere kan spare penger ved å gjenbruke systemene de allerede har installert og redusere CO2-utslipp med opptil 5 tonn per bygning.

"Vi er en ledende distributør av sikkerhetsutstyr for elektroleverandører og installatører. Vi er stolte over å tilby nye og banebrytende løsninger som er enkle å installere og som gjør hverdagen enklere for den moderne bruker", sier David Pilchick, grunnlegger og eier av Brooklyn Low Voltage Supply. "Vi ønsker å gi installatører og deres kunder den beste tilgjengelige teknologien på markedet, og det er nettopp det Defigo leverer".

BLVS leverer sikkerhetsutstyr til ni lokasjoner over hele USA, har salgsrepresentanter med over 25 års erfaring og en stab av eksperter for teknisk støtte, prosjektspesifikasjoner og rådgivning. BLVS leverer utstyr fra mer enn 500 produsenter av adgangskontroll, CCTV, alarmer, A/V, intercoms, nettverk og home automation.

Om Defigo: Defigo er et norsk PropTech-selskap som utvikler og selger digital adgangskontroll som en tjeneste for studentboliger, boligbygg og næringsbygg. Defigo kan integreres sømløst med låsesystemer, eksisterende adgangskontrollsystemer, heiser, garasjeporter, brannslukningsapparater, EV-ladestasjoner og mer. Se Defigos nøkkelfrie og digitale adgangssystem i aksjon her.

Defigo har hovedkontor i Oslo og kontor i Boston, USA. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt administrerende direktør, Hildur Smaradottir: hildur@getdefigo.com, +47 901 81 750.

Innholdsfortegnelse

Eksperter på adgangskontroll

Dykk ned i de nyeste trendene, dra nytte av ekspertanalyser, delta i relevante webinarer med bransjeledere, og oppdag banebrytende teknologier. Alt samlet ett sted for deg som ønsker å følge med på trender i teknologi og eiendom.