Aker Lås og Nøkkel: Hvordan de ble den mest-selgende Defigo partneren i første kvartal 2023

Låsesmeden basert i Oslo og Akershus har solgt flest Defigo-systemer av alle partnere i første kvartal av 2023.

Defigo er et selskap med under 20 ansatte, men med Defigo-nettverket bestående av utallige partnerne og installatørene sørger de for installasjon av systemet og for at det fungerer akkurat som det skal. Med partnere rundt om i Norge er det ikke rart at Defigo-systemet finnes i alle større byer i Norge, både på kommersielle og private eiendommer. Fra installasjon til service er partnerne våre en viktig del av Defigo-livssyklusen, og vi er så begeistret for å ha dyktige installatører som ikke bare bryr seg om kundene, men også bryr seg om misjonen til Defigo.

 

En partner som er spesielt entusiastisk både om Defigo og kundene deres, er Aker Lås og Nøkkel. Låsesmeden basert i Oslo og Akershus har solgt flest Defigo-systemer av alle partnere i første kvartal av 2023, med 2,5 ganger. Aker Lås og Nøkkel er et lite team på omtrent 13 ansatte, som alle er eksperter på dører og låser, og er stolte av å sørge for at hver eiendom har den mest sikre og praktiske løsningen for dem. Med et bredt utvalg av lås løsninger tilgjengelig gjennom Aker Lås og Nøkkel, er vi stolte og glade for å se at så mange kunder er entusiastiske om å bruke Defigo, den mer bærekraftige og smarte måten å få adgang til og beskytte eiendommen sin på.

Da vi snakket med Sonny ( Aker Lås og Nøkkel Prosjektleder), forklarte han hvorfor så mange mennesker valgte Defigo:

"Kundene elsker hvor allsidig og praktisk Defigo er. De vil ha en enkel og trygg måte å komme inn på eiendommen sin, med garanti for en langvarig og holdbar løsning. Det får de med Defigo."

Med Defigo kan leietakere få tilgang til eiendommen med telefonen sin, og tilpasse opplevelsen sin, fra dørklokken på porttelefonen til hvem som tar imot samtalen i seksjonen. Eiendomsadministratorene oppnår også en enklere hverdag ved å bruke den nettbaserte administrasjonsportalen, som lar dem tildele eller tilbakekalle eiendomstilgang til enkeltpersoner med bare et par klikk.

"Vi tilbyr mange løsninger, men Defigo skiller seg spesielt ut for folk fordi den oppfyller behovene til alle på eiendommen, uansett alder og ansvar. Det er så enkelt å bruke, responsivt og tilpassbart."

For Aker Lås og Nøkkel er tiden som trengs for å installere en porttelefon eller adgangssystem viktig. Med et så lite team ville en mer tradisjonell løsning med meter av ledninger som fører til hver enhet, ta mye tid og kapasitet. Defigo er annerledes. Med bare et par kabler kan systemet installeres på et par timer, noe som betyr at eiendommen kan få systemet i gang veldig raskt, og Aker Lås og Nøkkel kan installere flere systemer i løpet av en dag om nødvendig.

"Teamet på Aker Lås og Nøkkel elsker Defigo. Selvfølgelig er det flott å representere et bærekraftig og moderne produkt, men det er også veldig praktisk å kunne installere flere systemer på en dag. Det betyr at det blir flere fornøyde kunder raskere!"

 

I det første kvartalet av 2023 har Aker Lås og Nøkkel dukket opp som en sentral partner og bidragsyter til suksessen til Defigos innovative adgangskontrolløsning. Deres engasjement for å gi sikre, moderne og praktiske adgangsløsninger til kundene sine, sammen med deres ekspertise innen dører og låser, har gjort det mulig å oppnå utrolige resultater. Vi ser frem til resten av året og hva Aker Lås og Nøkkel vil oppnå i fremtiden.

Innholdsfortegnelse

Eksperter på adgangskontroll

Dykk ned i de nyeste trendene, dra nytte av ekspertanalyser, delta i relevante webinarer med bransjeledere, og oppdag banebrytende teknologier. Alt samlet ett sted for deg som ønsker å følge med på trender i teknologi og eiendom.